Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدامیر سیدشنوا رتبه یک کنکور گروه آزمایشی علوم تجربی، از کلاس هفتم در مدرسه تیز هوشان تحصیل می‌کردم. در ایام مطالعه برای کنکور تفریحاتم را کنار نگذاشتم. سال اولم بود که در کنکور شرکت کردم و هیچ سهمیه‌ای نداشتم.

رتبه دو، تیزهوشان

رامین آزادی رتبه دوم کنکور تجربی به خبرنگار دانشگاهی گفت: دوران متوسطه در مدرسه نمونه دولتی بودم و دوره دبیرستان را هم در مدرسه تیز هوشان تحصیل کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه سه، تیز هوشان

محمد تیموری ماسوله رتبه ۳ تجربی از گرگان به خبرنگار دانشگاهی، درباره زمان شروع به مطالعه برای کنکور گفت: از اول مهر ماه سال دوازدهم برای مطالعه شروع کردم، قبل از شروع کرونا و با وجود باز بودن مدارس روزی ۵ ساعت و بعد از تعطیل شدن مدارس روزی ۷ ساعت مطالعه داشتم، در مدرسه تیز هوشان تحصیل می‌کردم، تعویق اولیه کنکور خوب بود، اما تعویق بعدی که یک هفته مانده به کنکور اتفاق افتاد خیلی شرایط روانی بدی را پدید آورد. به داوطلبان توصیه می‌کنم با توجه به شرایط فعلی و شیوع کرونا آرامش خود را در کنکور حفظ کنند.

رتبه چهارم، تیزهوشان

سپهر اسلامی رتبه ۴ کنکور تجربی از تهران نیز درباره نوع مدرسه خودش به خبرنگار دانشگاهی، می‌گوید: راهنمایی در مدرسه تیز هوشان تحصیل کردم و متوسطه سوم را در مدرسه غیر دولتی تحصیل کردم.

رتبه پنج، تیز هوشان

علی مولائی رتبه ۵ تجربی از ارومیه گفت: حدودا ۱۰ ساعت در طول شبانه روز درس می‌خواندم و از کلاس ۷ به بعد در مدرسه تیز هوشان بودم. انتخابم در دانشگاه پزشکی دانشگاه تهران خواهد بود. برای قبولی در کنکور هزینه زیادی کردم و کلاس کنکور و کتاب کمک آموزشی استفاده کردم.

رتبه ۵ کنکور تجربی در ادامه بیان کرد: توصیه ام به داوطلبان که با رعایت آن می‌توانند رتبه خوبی در کنکور به دست بیاورند این است که همیشه با برنامه ریزی درس بخوانند.

رتبه شش، تیز هوشان

شهریار سلیمانی رتبه ۶ کنکور تجربی از گرگان درباره میزان مطالعه در کنکور گفت: ۷ تا ۸ ساعت و روزهایی که مدرسه نداشتم ۱۲ تا ۱۳ ساعت مطالعه می‌کردم. از کتاب کمک آموزشی استفاده می‌کردم و هر چه کتاب لازم بود را تهیه کردیم. از کلاس ۷ در مدرسه تیزهوشان قبل از آن در مدرسه غیر دولتی تحصیل می‌کردم. انتخابم پزشکی دانشگاه تهران است.

رتبه هفت، تیزهوشان

سارا احمدی رتبه ۷ کنکور تجربی از تهران به خبرنگار دانشگاهی ما گفت: از اول تابستان سال ۹۸ شروع به مطالعه برای کنکور کردم و حدودا ۶ ساعت در روزهای مدرسه روزای که تعطیل بودیم ۱۳ تا ۱۴ ساعت مطالعه می‌کردم، از سال ۷ در مدرسه سمپاد تحصیل کردم. نظم و آرامش دو نکته اساسی برای داوطلبانی است که می‌خواهند در کنکور سراسری موفق شوند.

رتبه هشت، تیزهوشان

علی چیت ساز رتبه ۸ کنکور تجربی از شیراز به خبرنگار دانشگاهی،گفت: در دوره سوم متوسطه در مدرسه تیزهوشان تحصیل کردم.

رتبه نه، تیزهوشان

مهراب دیزناب رتبه ۹ کنکور تجربی از تبریز به خبرنگار دانشگاهی ما درباره میزان ساعات مطالعه نیز گفت: روزی ۴ تا ۵ ساعت روزای مدرسه و روز‌های که مدرسه نمی‌رفتم ۸ تا ۹ ساعت مطالعه می‌کردم. از سال دهم مطالعه را شروع کردم و در سال‌های آخر بیشتر به کیفیت مطالعه توجه کردم تا ساعت مطالعه و کمیت. از سال دهم در مدرسه مدرسه تیزهوشان تحصیل کردم. انتخابم نیز پزشکی دانشگاه تهران است.

رتبه ده، تیزهوشان

محمد مهدی قلی زاده رتبه ۱۰ کنکور تجربی از بابل به خبرنگار دانشگاهی ما درباره رمز و راز موفقیتش در کنکور گفت: از پایه دهم شروع به مطالعه کردم و چون روزی ۸ تا ۹ ساعت مطالعه داشتم ساعت مطالعه را در ماه‌های آخر بالا نبردم.

او درباره نوع مدرسه اش نیز گفت: از پایه ۷ در مدرسه تیزهوشان تحصیل کردم. توصیه من به داوطلبان این است که کتاب‌های درسی به همراه جزوات معلمان را خوب مطالعه کنند و البته از کتب کمک آموزشی هم استفاده کنند، اما از بیش از حد خرج کردن برای کنکور پرهیز کنند، زیرا با رعایت کردن مثلت کتاب درسی، جزوات معلمان و کتاب کمک آموزشی می‌توانند در کنکور موفق شوند. انتخاب رشته پزشکی است، اما هنوز برای دانشگاه به جمع بندی نرسیده ام.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کنکور کنکور نتایج کنکور برترین ها کنکور خبرنگار دانشگاهی مدرسه تیزهوشان کنکور تجربی ساعت مطالعه کمک آموزشی برای کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۶۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه بزرگداشت مقام معلم فقط به بهانه یک روز و ۱۲ اردیبهشت نیست گفت،: همه موظفیم برای تکریم این مقام همه روزه تلاش کنیم.

وی با عنوان اینکه معلم تا پایان عمر معلم است، ادامه داد: اینکه در هفته معلم به پیشکسوتان عددی داده نمی‌شود قابل تحمل است و باید این مسئله زیربنایی اصلاح شود.

احمدی با بیان اینکه معلم عامل توسعه است و اگر قرار باشد تحولی اتفاق بیفتد منشأ آن از انسان و آموزش و پرورش است، تصریح کرد: اگر جامعه به معلم بها بدهد آینده کشور را ساخته است و برای نظام تعلیم و تربیت چند عنصر از جمله فضای آموزشی، کتاب و بودجه و مهم‌تر از همه معلم نیاز است.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رکن اساسی برای اجرای تحول است و معلمی که باور داشته باشد رکن این محور خواهد بود.

احمدی گفت: در برنامه تحولی اقدامات خوبی را شروع کردیم و اتفاقات بزرگی در سه سال گذشته رقم خورده است و تأسیس سازمان ملی تربیت کودک از اقدامات مهم است.

وی با بیان اینکه اکنون مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در اختیار سازمان دیگری بودند و به گونه‌ای خاص آموزش می‌دادند ادامه داد این در حالی که در هیچ جای دنیا بخشی از آموزش در اختیار وزارتخانه دیگر و بخشی در اختیار آموزش و پرورش نیست.

وی با بیان اینکه ۷ میلیون کودک زیر ۷ سال در کشور وجود دارد گفت: برای این تحول باید رتبه بندی رخ می‌داد و الحمدلله نظام رتبه‌بندی معلمان انجام شد.

احمدی با عنوان اینکه رتبه و درجه در نظام رتبه بندی مهم نیست، گفت: اساسنامه نهضت سوادآموزی در برنامه هفتم تغییر پیدا خواهد کرد افزوده برای معلمان فعال در مدارس غیردولتی نیز مصوبه گرفته شده است و قانون شدید اعلام می‌کند که در مدارس غیر دولتی و باید قانون کار کامل پرداخت شود.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: در قانون بودجه سال جاری رقمی برای نیروهای خدماتی آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است، همچنین برای جذب ۲۰۵ هزار نیروی انسانی سهمیه گرفته شده است.

وی ساماندهی باباهای مدرسه و نیروهای خدماتی را از برنامه‌های مهم ذکر کرد.

کد خبر 6097942

دیگر خبرها

  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه