Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید ابراهیم کتابچی زاده ۱۳۲۴ هجری شمسی در بابل و رییس انجمن مغز و اعصاب ایران و از شاگردان پروفسور سمیعی است.

مدیر مدرسه تیزهوشان بابل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به اینکه این مدرسه میزبان دانش آموزان تیزهوش از شهرهای بابل، بابلسر و فریدونکنار است، این اقدام می تواند انگیزه خوبی برای دانش آموزان در کسب علم و دانش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدون طاهری  افزود: دانش آموزان ما باید الگوهای علمی خوبی داشته باشند و پروفسور کتابچی می تواند یکی از این الگوهای مناسب برای آنان باشد.

وی با اعلام این که برای احداث این سالن یک میلیارد ریال از محل کمک های مردمی هزینه شده است، گفت: این سالن کنفرانس برای جلساتی که با دانش آموزان و اولیاء برگزار می شود قابل استفاده است و در کشور سابقه ندارد که مدرسه ای چنین سالن کنفرانس زیبایی داشته باشد.

دبیرستان پسرانه استعدادهای درخشان شهید بهشتی و دخترانه فرزانگان بابل دارای یک هزار و ۳۰۰ دانش آموز تیزهوش از شهرهای بابل، بابلسر و فریدونکنار هستند.

برچسب‌ها مدرسه بابل آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدرسه بابل آموزش و پرورش مدرسه بابل آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۲۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حامد مرادی، کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی ۳ سال است آموزگار شده و به دلیل علاقه‌ فراوان، ریشه‌ روستایی، آشنایی کامل به منطقه و روستا‌های اسدآباد به خواست خود در مدرسه‌ ۶ پایه‌ سنایی روستای ده سفید معلم شده است.

هر روز در فصول مختلف سال و در شرایط مساعد و نامساعد جوی و جاده ۶۰ کیلومتر جاده را طی می‌کند و می‌گوید علاقه و عشقی که به بچه‌ها دارم نمی‌گذارد خستگی را حس کنم.

آقای مرادی با تلاش و کمک گرفتن از رئیس آموزش و پرورش اسدآباد و با استفاده از سیستم‌های شخصی مدرسه را هوشمند کرده و به دانش آموزان کار با کامپیوتر و چند نرم افزار جزیی مباحث درسی پایه‌ ششم را آموخته است.

دانش آموزان مدرسه‌ سنایی با دیدن فیلم‌های آموزشی، مسابقات درسی و املا در کامپیوتر درس‌ها را بهتر یاد می‌گیرند و دانش آموزان پایه‌های بالاتر هم مانند مدارس شهر‌های بزرگ مباحث درسی مرتبط با رایانه را به خوبی آموخته و به آینده‌ای روشن امیدوار شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..