Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@21:21:30 GMT

سودجویی مدارس غیردولتی با عنوان تیزهوشان

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۵۲۶۴۰

سودجویی مدارس غیردولتی با عنوان تیزهوشان

عنوان تیز هوشان را آن هم برای دوره ابتدایی با خود یدک می کشد. شهریه ای که به والدین اعلام کرده است بیش از ۱۱ میلیون آن هم بدون هزینه نهار و سرویس است. قابل تامل است که این مدرسه با این عنوان چگونه مجوز دریافت کرده است. ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۶ رسانه ها خواندنی نظرات

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، سال تحصیلی که تمام می شود، دردسرهای ثبت نام و انتخاب مدرسه برای خانواده ها آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از خانواده ها به دنبال کیفیت در مدارس هستند. تمایل دارند فرزندانشان در مدرسه ای با تراکم پایین و دارای کادر متخصص تحصیل کند.

پیدا کردن اینگونه از مدارس آسان است اما بستگی به پول جیب خانواده ها دارد. هر چه بیشتر هزینه کنند می توانند مدرسه ای بهتر از مدارس دولتی پیدا کنند.ناگفته نماند که در برخی از موارد با وجود صرف هزینه کیفیتی هم در مدارس پولی پیدا نمی کنند. برخی از مدارس نیز تنها پول عنوانی که برای خود گذاشته اند را دریافت می کند.هنگامی به مدارس غیردولتی مراجعه می کنیم، پول حرف اصلی را می زند. مسوول ثبت نام مدرسه برایتان فعالیت های مختلف رو میز می گذارد، هر چه فعالیت بیشتر باشد، باید بدانید که پول زیادتری از جیبتان خواهد رفت.

نظارت بر روی مدارس غیردولتی و تعیین شهریه برعهده سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش است که مسوولان این سازمان تاکید دارند با متخلفان برخورد می کنیم و با شیوه هایی که اجرا می کنند اجازه دریافت شهریه بالا و غیرمعقول را نمی دهند. همانند از گذشته های دور تا کنون مسئولان این سازمان تاکید داشته اند و دارند که فعالیت های فوق برنامه اجباری نیست و در مدارس غیردولتی باید به صورت اختیاری برگزار شود.

صحبت های مسئولان سازمان مدارس غیردولتی با عملکرد برخی از مدارس غیردولتی کاملا در تضاد و تناقص است.این موضوع نشان می دهد یا مسئولان این سازمان همه چیز را نمی گویند یا نظارت کافی نیست. در این گزارش تنها به یک مدرسه در منطقه سه پایتخت می پردازیم که با عنوان تیزهوشان برای دوره ابتدایی شهریه ی مصوب دوره دبیرستان را دریافت می کند.

در این باره باید گفت؛ مدرسه پیش دبستانی و ابتدایی پسرانه ای در منطقه 3 وجود دارد که برای ثبت نام در دوره ابتدایی بیش از 11 میلیون تومان از والدین بدون هزینه غذا و سرویس دریافت می کند. این هزینه را زمانی نیز اعلام کرده است که هنوز الگوی شهریه از سوی سازمان مدارس غیردولتی اعلام نشده بود. حال که 15 درصد به شهریه ها اضافه شده است مطئنن این مدرسه شهریه خود را نیز بالا می برد.

مسوول ثبت نام به خبرنگار شبستان می گوید: ساعت حضور دانش آموزان از هشت صبح تا 12 است و در برخی از روزها تا ساعت 14 نیز در مدرسه هستند. کلاس های فوق برنامه به صورت اجباری است و حتما باید شرکت کنند.

او ادامه می دهد: کلاس های فوق برنامه در این مدرسه برگزار می شود که یکی از این کلاس ها آموزش زبان برای دانش آموزان ابتدایی است.عنوان این مدرسه تیزهوشان است و آموزش محبت آمیز یا زبان زرافه ای(قلب) محور فعالیت آموزشی این مدرسه محبت آمیز است.

مدرسه غیردولتی تیزهوشان نداریم

پر واضح است که مدارس غیردولتی تیزهوشان ندارند و در این ارتباط رییس سازمان مدارس غیردولتی به خبرنگار شبستان می گوید: مدارس غیردولتی موظف به رعایت الگوی شهریه دارند. مدرسه تیزهوشان غیردولتی نداریم، این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: امسال با افرادی که انحراف از قانون داشته باشند قطعا برخورد خواهیم کرد. اگر مدارسی نیز شهریه اضافی دریافت می کنند اهالی رسانه به ما اعلام کنند.

زینی وند بیان می کند: شهریه مدارس غیردولتی به غیر از پایه دوازدهم به 10 میلیون تومان نمی رسد. جدا از رقم شهریه فعالیت های تابستانی 10 درصد، فوق برنامه غیردرسی 15 درصد در نظر گرفته شده است، به عبارتی 25 درصد به این شهریه اضافه می شود.

زینی وند با مقایسه حداقل و حداکثر شهریه مصوب مدارس غیردولتی در تهران نسبت به سال گذشته می گوید: حداقل شهریه در دوره ابتدایی در سال گذشته 2 میلیون و 70 هزار تومان بود که امسال به 2 میلیون و 652 هزار تومان رسیده است. حداقل شهریه در متوسطه اول در سال گذشته 3 میلیون و 200 هزار تومان بود که امسال به 3 میلیون و 628 هزار تومان رسیده است. حداقل شهریه در متوسطه دوم 3میلیون و 795 هزار تومان بوده و امسال به 4 میلیون و 182 هزار تومان رسیده است.

وی تاکید می کند: سقف و حداکثر شهریه ثابت مصوب در دوره ابتدایی در سال گذشته 6 میلیون و 295 هزار تومان بود که امسال به 7 میلیون و 100 هزار تومان رسیده است. در متوسطه اول سال گذشته حداکثر شهریه 7 میلیون و 848 هزار تومان بود که امسال به 8 میلیون و 267 هزار تومان می‌رسد. سقف شهریه در دوره متوسطه دوم نیز در سال گذشته 9 میلیون و 620 هزار تومان بودو امسال به 10 میلیون و 134 هزار تومان رسیده است.

وی ادامه داد: یک اپلیکیشن نیز در پرتال جامع مدارس غیردولتی به نشانی www.mosharekatha.ir بارگزاری کرده ایم، خانواده ها می توانند با مراجعه به آن از شهریه مصوب مطلع شوند.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان می کند: در مجموع در شهر تهران میانگین افزایش شهریه 13 درصد بوده است. در دوره تحصیلی ابتدایی 15 درصد، متوسطه اول 13 درصد و متوسطه دوم 11 درصد بوده است و این میانگین در کل کشور 13.5 درصد اعلام شده است.

این اعداد در حالی است که مدرسه ابتدایی حداکثر دوره متوسطه را دریافت می کند و این تنها مدرسه ابتدایی نیست که این شهریه را دارد. این مدرسه که امسال مجوز گرفته است و عنوان تیزهوشان را با خود یدک می کشد، به راحتی با یک جستجو در اینترنت نیز یافت می شود، این نکته قابل تامل است که هنگام صدور مجوز چرا مسئولان مربوطه به این عنوان مجوز فعالیت داده اند.

منبع:شبستان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۲۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند

ایسنا/زنجان  مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: اکنون مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک در شهر زنجان، کمبود مدرسه دارند.

حمیدرضا اسلامی امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) در نشست خبری، با بیان اینکه سال گذشته اعلام شد طبق هدف‌گذاری ۲۳۴ کلاس درس در قالب ۴۴ پروژه تحویل آموزش‌ و پرورش می‌دهیم، اظهار کرد: از این تعداد ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش‌ و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود.

وی با بیان اینکه توزیع این پروژه‌ها به این نحو بود که چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم، ادامه داد: این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

اسلامی با اشاره به نامگذاری سال به‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: برنامه ویژه‌ای برای امسال داریم. این برنامه مبنی بر جهش همکاری و همیاری خیران مدرسه‌ساز است که کمک حال ساخت و توسعه مدارس هستند. 

وی با اشاره به اینکه یکی از منابع تامین اعتبار برای مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند، بیان کرد: این مجامع جذب کمک‌های خیران را حمایت و هدایت می‌کنند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به اینکه هدف‌گذاری به این منوال بود که پروژه‌هایی که به‌صورت خیرساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود، اظهار کرد: این امر گامی در راستای برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان است.

او با یادآوری اینکه سال گذشته طرحی موسوم به طرح شهید پناهی با عنوان حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز را داشتیم، گفت: از این تعداد هدف‌گذاری شده دو پروژه هنوز به پایان نرسیده است، اما امیدواریم تا مهر ماه به پایان برسد.

وی با توضیح اینکه از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، افزود: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

اسلامی با اشاره به ضرورت تامین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در آنها، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

او با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش‌ و پرورش، اظهار کرد: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، موظفند خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند. اکنون در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: تعداد قابل توجهی خیر مدرسه‌ساز در زنجان فعالند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟