Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: عنوان تیز هوشان را آن هم برای دوره ابتدایی با خود یدک می کشد. شهریه ای که به والدین اعلام کرده است بیش از ۱۱ میلیون آن هم بدون هزینه نهار و سرویس است. قابل تامل است که این مدرسه با این عنوان چگونه مجوز دریافت کرده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سال تحصیلی که تمام می شود، دردسرهای  ثبت نام و انتخاب مدرسه برای خانواده ها آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 برخی  از خانواده ها به دنبال کیفیت در مدارس هستند. تمایل دارند فرزندانشان در مدرسه ای با تراکم پایین و دارای کادر متخصص تحصیل کند.

 

پیدا کردن اینگونه از مدارس آسان است اما بستگی به پول جیب خانواده ها دارد. هر چه بیشتر هزینه کنند می توانند مدرسه ای بهتر از مدارس دولتی پیدا کنند.ناگفته نماند که در برخی از موارد با وجود صرف هزینه کیفیتی هم در مدارس پولی پیدا نمی کنند.  برخی از مدارس نیز تنها پول عنوانی که برای خود گذاشته اند را دریافت می کند.هنگامی به مدارس غیردولتی مراجعه می کنیم، پول حرف اصلی را می زند. مسوول ثبت نام مدرسه برایتان فعالیت های مختلف رو میز می گذارد، هر چه فعالیت بیشتر باشد، باید بدانید که پول زیادتری از جیبتان خواهد رفت.

 

نظارت بر روی مدارس غیردولتی و تعیین شهریه برعهده سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش است که مسوولان این سازمان تاکید دارند با متخلفان برخورد می کنیم و با شیوه هایی که اجرا می کنند اجازه دریافت شهریه بالا و غیرمعقول را نمی دهند. همانند از گذشته های دور تا کنون  مسئولان این سازمان تاکید داشته اند و دارند که فعالیت های فوق برنامه اجباری نیست و در مدارس غیردولتی باید به صورت اختیاری برگزار شود.

 

صحبت های مسئولان  سازمان مدارس غیردولتی با عملکرد برخی از مدارس غیردولتی کاملا در تضاد و تناقص است.این موضوع نشان می دهد یا مسئولان این سازمان همه چیز را نمی گویند یا نظارت کافی نیست. در این گزارش تنها به یک مدرسه در منطقه سه پایتخت می پردازیم که با عنوان تیزهوشان برای دوره ابتدایی شهریه ی مصوب دوره دبیرستان را دریافت می کند.

 

در این باره باید گفت؛ مدرسه پیش دبستانی و ابتدایی پسرانه ای در منطقه 3 وجود دارد که برای ثبت نام در دوره ابتدایی بیش از 11 میلیون تومان از والدین بدون هزینه غذا و سرویس دریافت می کند. این هزینه را زمانی نیز اعلام کرده است که هنوز الگوی شهریه از سوی سازمان مدارس غیردولتی اعلام نشده بود. حال که ۱۵ درصد به شهریه ها اضافه شده است مطئنن این مدرسه شهریه خود را نیز بالا می برد.

 

مسوول ثبت نام به خبرنگار شبستان می گوید: ساعت حضور دانش آموزان از هشت صبح تا 12 است و در برخی از روزها تا ساعت 14  نیز در مدرسه هستند. کلاس های فوق برنامه به صورت اجباری است و حتما باید شرکت کنند.

 

او ادامه می دهد: کلاس های فوق برنامه در این مدرسه برگزار می شود که یکی از این کلاس ها آموزش زبان برای دانش آموزان ابتدایی است.عنوان این مدرسه تیزهوشان است و آموزش محبت آميز یا زبان زرافه ای(قلب) محور فعاليت آموزشی این مدرسه محبت آميز است.

 

مدرسه غیردولتی تیزهوشان نداریم

پر واضح است که مدارس غیردولتی تیزهوشان ندارند و در این ارتباط رییس سازمان مدارس غیردولتی به خبرنگار شبستان می گوید: مدارس غیردولتی موظف به رعایت الگوی شهریه دارند. مدرسه تیزهوشان غیردولتی نداریم، این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

 

وی تاکید کرد: امسال با افرادی که انحراف از قانون داشته باشند قطعا برخورد خواهیم کرد. اگر مدارسی نیز شهریه اضافی دریافت می کنند اهالی رسانه به ما اعلام کنند.

 

زینی وند بیان می کند: شهریه مدارس غیردولتی به غیر از پایه دوازدهم به 10 میلیون تومان نمی رسد. جدا از رقم شهریه فعالیت های تابستانی 10 درصد، فوق برنامه غیردرسی 15 درصد در نظر گرفته شده است، به عبارتی 25 درصد به این شهریه اضافه می شود.

 

زینی وند با مقایسه حداقل و حداکثر شهریه مصوب مدارس غیردولتی در تهران نسبت به سال گذشته می گوید: حداقل شهریه در دوره ابتدایی در سال گذشته ۲ میلیون و ۷۰ هزار تومان بود که امسال به ۲ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسیده است. حداقل شهریه در متوسطه اول در سال گذشته ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود که امسال به ۳ میلیون و ۶۲۸ هزار تومان رسیده است. حداقل شهریه در متوسطه دوم ۳میلیون و ۷۹۵ هزار تومان بوده و امسال به ۴ میلیون و ۱۸۲ هزار تومان رسیده است.

 

وی تاکید می کند: سقف و حداکثر شهریه ثابت مصوب در دوره ابتدایی در سال گذشته ۶ میلیون و ۲۹۵ هزار تومان بود که امسال به ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است. در متوسطه اول سال گذشته حداکثر شهریه ۷ میلیون و ۸۴۸ هزار تومان بود که امسال به ۸ میلیون و ۲۶۷ هزار تومان می‌رسد. سقف شهریه در دوره متوسطه دوم نیز در سال گذشته ۹ میلیون و ۶۲۰ هزار تومان بودو امسال به ۱۰ میلیون و ۱۳۴ هزار تومان رسیده است.

 

وی ادامه داد: یک اپلیکیشن نیز در پرتال جامع مدارس غیردولتی به نشانی www.mosharekatha.ir بارگزاری کرده ایم، خانواده ها می توانند با مراجعه به آن از شهریه مصوب مطلع شوند.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان می کند: در مجموع در شهر تهران میانگین افزایش شهریه 13 درصد بوده است. در دوره تحصیلی ابتدایی 15 درصد، متوسطه اول 13 درصد و متوسطه دوم 11 درصد بوده است و این میانگین در  کل کشور 13.5 درصد اعلام شده است.

 

این اعداد در حالی است که مدرسه ابتدایی حداکثر دوره متوسطه را دریافت می کند و این تنها مدرسه ابتدایی نیست که این شهریه را دارد. این مدرسه که امسال مجوز گرفته است و عنوان تیزهوشان را با خود یدک می کشد، به راحتی با یک جستجو در اینترنت نیز یافت می شود، این نکته قابل تامل است که هنگام صدور مجوز چرا مسئولان مربوطه به این عنوان مجوز فعالیت داده اند.

معصومه بدخشان

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه قرآن نمایشگاه قرآن کریم برجام ماه رمضان مسجد کانون های مساجد مجلس قرآن کریم مساجد ماه مبارک رمضان شهریه مدرسه غیردولتی تیزهوشان وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید طریفی حسینی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود، گفت: خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند. برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

وی در ادامه با اشاره به اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی که اسفند سال گذشته برگزار شد، ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: سازو کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی آموزش و پرورش در دو سال

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند؛ طی دو سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

وی تأکید کرد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

رویکرد آزمون‌های بین‌المللی با روش‌های مدارس ایران متفاوت است

طریفی حسینی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز گفت: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قدرتمند دنیا

وی گفت: باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلزمتناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

طریفی حسینی در پاسخ به این پرسش که دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی چیست، آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟ گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند اٌفت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

سطح سواد دانش‌آموزان در مقایسه با گذشته افزایش یافته است

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است؟ گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزوی از سواد است اما دنیای امروز برمهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

طریفی حسینی ادامه داد: پراکندگی که در ایران به لحاظ زیر ساخت‌های آموزشی وجود دارد و سازو کار تأمین نیروی انسانی، بینظیر است و در مطالعات یونسکو، ایران به عنوان الگو در میان کشورهای منطقه مطرح می‌شود. ایران در برخی حوزه‌های آموزشی و سلامت، حرف برای گفتن دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229641 برچسب‌ها مدارس

دیگر خبرها

  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند