Web Analytics Made Easy - Statcounter

v;kh: هر کسی و از جمله جناب عزت الله ضرغامی حق دارد مدافع یا مخالف مدارس تیزهوشان باشد اما نکته اینجاست که همین فرد در سخنرانی که ۲ سال پیش انجام داده و فایل آن موجود است، به صراحت از مدارس تیزهوشان انتقاد می کند.

 رئیس پیشین سازمان صدا و سیما و عضو کنونی شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدتی است که عملا تبدیل به مدافع مدارس تیزهوشان شده است، مدارسی که یکی از تامین کنندگان "مشتری-دانش آموز" برای موسسات تست و کنکور هستند و برخی برآوردها از گردش مالی ۲۰ هزار میلیارد تومانی آنها در سال خبر می دهند!

عزت الله ضرغامی درست در بحبوحه تصمیم وزارت آموزش برای حذف مدارس تیزهوشان توئیتی منتشر کرد و مدعی شد که طبق تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی، آزمون تیزهوشان برقرار است؛ توئیتی که بازتاب های شادمانه آن در سایت ها و کانال های موسسات تست و کنکور قابل توجه بود و البته واکنش وزیر آموزش و پرورش را نیز به دنبال داشت که مهندس! کی و کجا چنین مصوبه ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتیم؟!

البته که هر کسی و از جمله جناب عزت الله ضرغامی حق دارد مدافع یا مخالف مدارس تیزهوشان باشد اما نکته اینجاست که همین فرد در سخنرانی که ۲ سال پیش انجام داده و فایل آن موجود است، به صراحت از مدارس تیزهوشان انتقاد می کند و می گوید که دانش آموزان این مدارس دائما تحلیل می روند و به لحاظ سبک زندگی افت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین به خاطره خود از قبولی فرزندش در مدارس تیزهوشان اشاره می کند و می گوید که چند سال پیش در آزمون این مدارس قبول و باعث خوشحالی خانواده شد.

ضرغامی می افزاید: همان زمان آقای فانی( معاون وقت متوسطه آموزش و پرورش) به من توصیه کرد فرزندم را در مدرسه تیزهوشان ثبت نام نکنم، من اعتنایی نکردم اما بعد از دو سال با توجه به وضعیت این مدارس فهمیدم که اشتباه کرده ام.

حال نه تنها باید از جناب ضرغامی درباره دو رویکرد متناقضش درباره مدارس تیزهوشان پرسش کرد بلکه نکته جالب تری که باید بدان توجه نمود این است که مدارس تیزهوشان به حدی "ضد زندگی" هستند که حتی معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش ، نه رسما ، که از باب رفاقت به دوست اش توصیه می کند که فرزندش را به این مدارس نفرستد، مدارسی که همه زندگی و نوجوانی بچه ها را می گیرند تا آنها را با درس هایی فراتر از سطح مدارس متعارف و تست ها و آزمون های مکرر بمباران و در نهایت به اعتراف ضرغامی، سطح زندگی شان را دچار افت کنند.

بی جهت نیست که در سیستم های مدرن آموزشی و در کشورهای پیشرو، مدارس تیزهوشان برچیده شده اند و البته نتایج آموزشی و پرورشی بهتری از ایران دارند.

توصیه معاون وقت متوسطه وزارت آموزش و پرورش به دوست (یا دوستانش) که بچه هایتان را به مدارس تیزهوشان نفرستید دلیل محکمی است که ثابت می کند خود مسوولان آموزش و پرورش هم سال هاست که بر ناکارآمدی و غیرکارشناسی بودن مدارس تیزهوشان واقف شده اند ولی تا کنون به دلایل متعددی این جرات و جسارت در سطوح تصمیم گیری آموزش و پرورش وجود نداشته است که لااقل در این باره تجربیات جهانی را پیاده و این مدارس را از سپهر آموزشی کشور حذف کنند.

اینک که چنین اراده ای شکل گرفته و قریب به اتفاق کارشناسان تعلیم و تربیت و علوم روان شناسی از این اصلاح ملی حمایت کرده اند، بسیار عجیب و غم انگیز است که عده ای حتی با وجود مخالفت های قبلی، به ناگاه مدافع این مدارس شده اند، مدارسی که به اذعان خودشان، افت کیفیت زندگی، محصول نامبارک شان است.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران سبک زندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی مدرسه معاون وزیر آموزش و پرورش بچه عکس پدر فیلم داغترین ها جوان حوادث من دختر ایران قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۰۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر آموزش و پرورش گناوه سه شنبه شب در این آئین تجلیل از با اشاره به عملکرد ۲ ساله آموزش و پرورش شهرستان گفت: بعد از سال‌ها در دولت سیزدهم احداث ۴ مدرسه در سطح شهرستان آغاز شد که ۲ مدرسه در محله حرم به حرم و ۲ مدرسه در مرکز شهر قرار دارند.

ضرغام مردانی افزود: عملیات اجرایی سه سالن چند منظوره بزرگ در شهرستان آغاز و اعتبار آنها لحاظ شده است و سه زمین چمن طرح شهید سلیمانی نیز با همکاری مدیرکل استان در سطح شهرستان احداث شده است.

وی ادامه داد: تعمیرات اساسی در مدارس شامل رنگ آمیزی، بازسازی تأسیسات و مسائل دیگر که کمبود بوده در مدارس شهری و روستایی شهرستان طی ۲ سال انجام شده است.

مردانی بیان کرد: نظام مند کردن تمامی درآمدها از دیگر دستاوردها طی این مدت در آموزش و پرورش بوده که انجام شده است.

وی گفت: برگزاری دوره‌های توانمند سازی معلمان به ویژه دوره توانمند سازی ویژه معلمان قطب شمال استان، برگزاری کنکور سراسری، آزمون‌های استخدامی، کسب رتبه‌های استانی و کشوری در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف توسط دانش آموزان و معلمان، ساماندهی مدارس غیر دولتی، جهش معدل امتحان نهایی از دیگر دستاوردها است.

وی گفت: شهرستان گناوه طی ۲ سال ۳۵ نفر قبولی رشته‌های پزشکی داشته است و در رشته‌های مختلف دانشگاهی نیز تعداد زیادی از دانش آموزان پذیرفته شده‌اند.

مدیر آموزش و پرورش گناوه بیان کرد: اجرایی کردن طرح مربی، مدرسه و معلم تراز انقلاب در راستای سند بنیادین تحول در آموزش و پرورش در شهرستان پیگیری شد و در همه برنامه‌های شهرستان آموزش و پرورش خط مقدم و حضور بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: در راستای تحقق شعار همه برای آموزش و پرورش، آموزش پرورش برای همه» همه ادارات و دستگاه‌های شهرستان در کنار آموزش و پرورش و یاری کننده بودند و از همکاری همگی تقدیر می‌شود.

در این همایش بخش‌های متنوعی از جمله اجرای سرود دانش آموزی، پخش کلیپ و بخش‌های دیگر اجرا و در پایان از معلمان و فرهنگیان نمونه و برتر، معلم جوان برتر استانی و کشوری و ۷۵ پیشکسوت و بازنشسته فرهنگی شهرستان گناوه تجلیل شد.

کد خبر 6099933

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود