Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: آزمون تیزهوشان بر اهداف سند تحول و کارکرد مدرسه اثر می‌گذارد یعنی مدرسه را از مسیر اصلی خودش خارج می‌کند، زیرا بچه‌ها در مدارس از پایه چهارم کار‌های تست زنی را آغاز می‌کنند.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،علی زرافشان در آغاز با اشاره به اسناد بالادستی آموزش و پرورش گفت: آنچه در سند تحول هدف است، این می‌باشد که آموزش و پرورش از یک نظام آموزشی به یک نهاد فرهنگی و تربیتی تبدیل شود و تربیت در آن وزن بیشتری داشته باشد تا بتوانیم در فرآیند تربیت، دانش آموزان را برای زندگی کردن که هدف سند تحول است، آماده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در سند تحول چهار مرحله تربیت تعریف شده است که در مرحله اول توجه به تعامل پیچیده عوامل درونی و بیرونی در فرآیند تربیت و همچنین تدارک محیطی غنی، شاداب و متنوع برای بروز تفاوت‌های فردی در ابعاد مختلف وجودی مورد تاکید قرار گرفته است. در حقیقت فضای مدرسه باید به گونه‌ای باشد که بچه‌ها از آموزش لذت ببرند و مانند دانشگاه و فضای کنکور خشک و یک نواخت نباشد. همچنین وقتی گفته می‌شود مدارس باید متنوع باشند یعنی مدرسه باید پاسخگوی تفاوت استعداد‌ها باشد.

وی به وجه غالب تفاوت مدارس با مدارس تیزهوشان اشاره کرد و بیان داشت: مدارس استعداد‌های درخشان یک استعداد و یک هوش را به رسمیت می‌شناسد، اما مدرسه‌ای که در افق سند چشم اندازه طراحی شده است، تفاوت هوش‌ها و تنوع آن‌ها را به رسمیت می‌شناسد.

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد: در این چند سال با ورود آزمون‌های تستی به مدارس مسیر غلطی را پیش برده ایم در حالی که سند تحول می‌خواهد افراد با هوش‌های مختلف زمینه‌های بروز پیدا کنند و هر کسی در رشته‌هایی که استعداد دارد، بتواند آن را تربیت کند. سند تحول شش ساحت مختلف را تعریف کرده است که ساحت زیبایی شناختی و هنری یکی از آن ساحت‌ها است یعنی هوش هنری یکی از بخش‌هایی است که بچه‌ها باید در آن رشد کنند؛ هر چند کمتر به این بخش توجه کرده ایم.

وی به آزمون تیزهوشان اشاره کرد و ابراز داشت: این آزمون بر اهداف سند تحول و کارکرد مدرسه اثر می‌گذارد یعنی مدرسه را از مسیر اصلی خودش خارج می‌کند، زیرا بچه‌ها در مدارس از پایه چهارم کار‌های تست زنی را آغاز می‌کنند.

زرافشان از سند ملی نخبگان گفت و اظهار کرد: این سند، پیش زمینه نخبگی را استعداد برتر بودن می‌داند. در طرح شهاب که در سند ملی نخبگان وجود دارد، بر تربیت استعداد‌های افراد تحت هدایت و تربیت معلم‌ها بدون جداسازی تاکید کرده است. در واقع رویکرد سند نخبگان و طرح شهاب عدم جداسازی بچه‌ها و ایجاد مدارس تیزهوشان است.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۷۷۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوساری مدارس کشور با اشاره به اینکه ساخت مدارس بزرگ مقیاس در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: باید در برنامه هفتم توسعه ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث شود.

شهریار خواجه صالحانی ۱۹ اردیبهشت در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شعار ایران قوی با مدارس قوی محقق می‌شود، اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز در این امر پیشگام هستند و در توسعه و تجهیز مدارس گام‌های موثری بر می‌دارند.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه ساخت مدارس بزرگ مقیاس در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: باید در برنامه هفتم توسعه ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث شود، مدرسه‌ای که در آن مردم حضور نداشته باشند، سودمند نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه باید نسبت به مدرسه‌سازی اهتمام ویژه داشته باشیم، بیان کرد: لازم است سند توسعه مدارس چهارمحال و بختیاری آماده شود و وزارتخانه‌ آمادگی دارد در تحقق این سند کمک کند.

صالحانی با بیان اینکه باید تمامی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان در ساخت و نگهداری مدارس سهیم باشند، عنوان کرد: می‌توان با استفاده از ظرفیت شورای آموزش و پرورش در راستای برطرف کردن نیازهای کوچک در حوزه توسعه و تجهیز مدارس گام برداشت.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با تاکید بر نقش خیرین مدرسه‌ساز در تقویت حوزه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: تکریم خیرین به‌ویژه خیرین مدرسه‌ساز در دستور کار قرار بگیرد، خیرین مدرسه‌ساز پدیده امیدآفرین قرن هستند.

وی تاکید کرد: ایرانی نشان داده که ریشه در تعلیم و تربیت دارد، با مشارکت خیرین بالغ بر ۳۱ هزار مدرسه در کشور احداث شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود