Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تنوع مدارس در کشور کاهش خواهد یافت، گفت: مدارس تیزهوشان حذف نمی‌شوند بلکه توسعه آنها کنترل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی نویدادهم در خصوص چالش‌های تنوع مدارس اظهار کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر عدم تفکیک و جداسازی دانش آموزان از یکدیگر تأکید شده و آمده است که دانش آموزان با ویژگی‌های مختلف در یک کلاس در کنار هم تحصیل کنند و تفکیک باید به صورت حداقل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحث دانش‌آموزان تیزهوش نیز تفکیک باید حداقل باشد و آنهایی که واقعا تیزهوش هستند و نیاز به خدمات ویژه‌ای دارند باید از سایر دانش‌آموزان جدا شوند. اما تحقق این موضوع الزاماتی دارد که مهمترین آن توانمندسازی معلمان است تا بتوانند کلاس درسی را اداره کنند که انواع دانش آموزان در آن حضور دارند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: در چند دهه گذشته به دلایل مختلف دانش آموزان تیزهوش از سایرین تفکیک شده‌اند اما برای اجرای سند تحول بنیادین باید با یک شیب ملایم که جامعه نیز پذیرای آن باشد عدم تفکیک را اجرایی کنیم.

نوید ادهم ادامه داد: هم اکنون در مدارس استثنایی طرح فراگیر اجرایی می‌شود که براساس آن تعدادی از دانش‌آموزان این مدارس در مدارس عادی حضور می‌یابند همچنین باید با گسترش بی رویه مدارس تیزهوشان برخورد کرد و مدارسی که واجد شرایط نیستند کنترل شوند.

وی با اشاره به اینکه مدارس شاهد و نمونه دولتی نیز باید کنترل شوند، عنوان کرد: استراتژی آموزش و پرورش کاهش انواع مدارس با شیب ملایم است. البته پیش بینی این نیست که مدارس استعدادهای درخشان به طور کامل حذف شوند بلکه توسعه آن را مدیریت خواهد شد تا تعداد اندکی از دانش آموزانی که ضریب هوشی آنها بالای 130 است در این مدارس حضور یابند.

دبیرکل شورای عالی‌آموزش و پرورش در خصوص مدارس ورزش نیز گفت: در این مدارس دانش آموزان دروس عادی را فرا می‌گیرند اما استعداد برتر آنها در زمینه ورزش با ساعات ویژه درس تربیت بدنی تقویت می‌شود. در اقلب کشورها مدارس تخصصی که خدمات ویژه را به دانش آموزان دارای استعداد ویژه ارائه می‌دهند فعالیت می‌کنند و در اکثر کشورها قهرمانان ملی در عرصه ورزش از درون مدارس ورزشی بیرون می آیند.

انتهای پیام/

R1014132/P1014142/S2,22/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۵۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه نخستین مدرسه ترافیک در استان راه‌اندازی شد تا طرح آموزشی فرهنگ ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

سلمان محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: یکی از سیاست‌ها و وظایف آموزش و پرورش فرهنگ‌سازی در حوزه‌های مختلف است که ضرورت دارد سایر نهادها و دستگاه‌های دولتی با آموزش و پرورش همکاری لازم داشته باشند.

وی افزود: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه نخستین مدرسه ترافیک در استان راه‌اندازی شد تا طرح آموزشی فرهنگ ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان یکی دیگر از کارکردهای آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: در این مدرسه ترافیک مهارت‌های زندگی در قالب شهرنشینی و آداب شهرنشینی، ترافیک و زندگی شهری آموزش داده می‌شود.

محمدی ادامه داد: دانش‌آموزان سفیران صالح هستند که با بهره‌گیری از آموزش‌های پلیس به خانواده‌های خود در خصوص فرهنگ صحیح رانندگی تذکرات لازم را گوشزد می‌کنند.

کد خبر 751610

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..